Close sidebar
Close sidebar

De cand sotul ei a devenit presedinte, Carmen Iohannis a incasat mai putini bani ca profesoara! Salariul Primei Doamne este mai mic cu 300 de lei decat in perioada in care acesta era primar!

Carmen Iohannis a primit doar 1.879 de lei pe luna in 2015, dupa ce in 2014 a incasat un salariu de 2.187 de lei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Carmen Iohannis este profesoara de limba engleza la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu si a inceput recent un nou an scolar. „Profesoara si diriginta la clasa a XI-a, ea si-a propus sa rămână alături de elevii săi, şi anul viitor. Profesoara Iohannis predă cu jumătate de normă şi în anul şcolar 2016-2017, ceea ce înseamnă că va merge la serviciu două zile pe săptămână, marţea şi miercurea”, a anuntat Agerpres. Dupa ce sotul ei, Klaus Iohannis, a devenit presedinte al Romaniei, parasind postul de pruimar al Sibiului, sotia acestuia a avut si alte responsabilitati decat cele de profesoara.

Carmen Iohannis este populara la liceul din Sibiu unde preda limba engleza Din 2015, ea a trebuit sa-l insoteasca pe Iohannis in diverse vizite si sa participe  la tot felul de evenimente protocolare.
Astfel, Carmen Iohannis a lipsit de la scoala, iar asta s-a vazut in veniturile sale din 2015. Conform ultimei declaratii de avere depuse de Iohannis, sotia sa a avut un salariu anual de 22.554 de lei, adica a incasat 1.879 de lei pe luna. Venitul este mai mic decat in anii precedenti, cand profesoara de engleza a incasat mereu 26.247 de lei, adica 2.187 de lei pe luna. Cu alte cuvinte, de cand sotul sau a venit la Cotroceni, Carmen Iohannis a suferit o scadere a salariului de 308 lei pe luna.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Klaus si Carmen Iohannis, alaturi de cuplul prezidential al Germaniei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI