Close sidebar
Close sidebar

De ce a ramas Liviu Dragnea repetent in facultate?

Dupa ce profesorul universitar Mircea Oprean, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, a dezvaluit ca Liviu Dragnea a ramas repetent in timpul facultatii, presedintele Camerei Deputatilor a dezvaluit motivul pentru care s-a intamplat acest lucru.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Este foarte interesant ca au inceput sa fie scosi de la naftalina foarte multi oameni”, a declarat Liviu Dragnea pentru Digi24.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Eu am mai abordat subiectul asta acum cativa ani de zile, de vreo cateva ori. In anul trei sau patru, mai multi colegi, cu unii cantam in formatie, cu altii aveam alte activitati, am decis sa mai prelungim cu un an.

Decizie pe care am luat-o si daca as mai fi inca o data in situatia aia as lua aceeasi decizie, ca sa mai stam un an in plus acolo. A fost o intreaga istorie cu fuga de la examene, fugariti prin curtea institutului... asta e!”, a adaugat Liviu Dragnea, joi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI