Mircea Oprean a povestit ca, in anul 1984, el si Zoia Ceausescu au decis sa locuiasca separat de soţii Ceausescu si sa se mute in vila din Str. Cosmonauţilor. Acolo, la parterul vilei, locuia deja Nicu Ceausescu. Insa, ”Prinţisorul” era singur, iar soţia sa Poliana locuia in alta parte. ”Casatoria lor nu a fost consumata”, a spus Oprean, la un post de televizune.

Citeste
si:
Cruzime de nedescris in Brasov. I-a rupt intentionat piciorul fiului de 7 ani dintr-un motiv revoltator

Chiar daca opinia publica nu era informata ofocial, se discuta intens in acea perioada ca Poliana Cristescu era favorita Elenei Ceausescu si ca Nicu a fost obligat sa o ia de soţie. Zvonurile care circulau in epoca era ca mama ”Prinţisorului” voia ca acesta sa renunţe la numeroasele sale iubite ”nepotrivite” si sa se aseze la casa lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”A intrat in greva foamei din cauza casatoriei cu Poliana.

Pur si simplu nu manca. Doar paine si ceai”, a povestit Mircea Oprean, la un post de televiziune. In cele din urma, Nicu Ceausescu a reusit sa-si convinga parintii ca este necesar sa divorţeze.

Poliana Cristescu, fosta soţie a lui Nicu Ceausescu, a fost promovata de la Damboviţa, apoi promovata ca secretar al CC al UTC.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si