Profită la maximum de grădina ta cu un stil de mobilier gradină modern și confortabil!

Idei de mobilier de gradină

Masa de gradină și scaunele perfecte de grădină de obicei se potrivesc oricărei dimensiuni de grădină. Acestea sunt excelente pentru a mânca afară în serile calde și pentru a profita la maximum de zilele toride de vară.

Mobilierul pentru orice vreme este cel mai recomandat pentru grădina ta! Acesta este conceput pentru a supraviețui condițiilor vremii și nu trebuie să fie depozitat.

Poate dorești totuși să investești într-o husă pentru mobilierul tău de grădină pentru protecție suplimentară.

Creează senzația de sufragerie afară, cu obiecte de mobilier mai confortabile. Mobilierul de grădină confortabil poate include o canapea cu 2, 3 locuri și îți oferă mai mult spațiu pentru a te relaxa și a-ți ridica picioarele. Cu siguranță vor fi uimiți și oaspeții.

Citeste si: Raționalizarea apei usucă grădinile

Nu lăsa spațiul să te împiedice să te relaxezi în grădina ta la soare. Există obiecte de mobilier compacte pentru terase, balcoane și grădini mai mici. Cu mai puține piese sunt ușor de depozitat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Îți plac hamacele sau leagănele? Mai puțin despre distracție și mai mult despre a te bucura de un timp pentru tine. Un hamac sau un leagăn este locul ideal pentru o perioadă de relaxare la soare. Doar asigură-te că a unde să-l depozitezi pe vreme rea.

Este timpul să întinerești cu un spa. Poți avea propriul spa sau saună în grădină. Există căzi cu hidromasaj în toate tipurile de stiluri și dimensiuni, pentru a se potrivi spațiului tău din grădină.

Bucură-te de o băutură și o cadă cu hidromasaj spa gonflabilă.

Dacă îți place să stai pe verdeață, atunci o bancă de grădină este o opțiune clasică. O masă de picnic este o alegere excelentă pentru familii, în timp ce șezlongurile sunt un must-have pentru a-ți completa gradina.

Citeste si: Castraveți murați de vară. Câte zile trebuie să îi ții la soare. Ingredientul secret

Iubit pentru stilul său, mobilierul de grădină este o alegere flexibilă – potrivită pentru seară, terase, peluze și podele. Este durabil și ușor de curățat.

În ciuda faptului că este rezistent la intemperii, mobilierul de grădină nu ar trebui lăsat afară în lunile mai reci. De asemenea, ar trebui să te asiguri că nu lași pernele sau piesele textile pe vreme rece și umedă. Când cureți mobilierul, utilizează o cârpă umedă sau un furtun.

Ție cum îți place să te relaxezi în grădina ta?

Citeste si: Căpșunele, din grădină în gemuri aromate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si