Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre și Roxana Mihalache se căsătoresc astăzi chiar în Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul primar al Constanței este încarcerat de când a fost extrădat din Madagascar.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ceremonia, care va avea loc în prezența a doar câteva persoane, membri ai familiei, va fi oficiată de un  ofițer de la Starea Civilă a sectorului 5, care va fi prezent la penitenciar pentru a oficia căsătoria.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apoi, cei doi proaspeți însurăței vor putea petrece împreună 48 de ore în camera de la închisoare specială pentru cupluri. După expirarea timpului, Radu Mazăre se va întoarce în celula lui, iar Roxana va pleca, nu doar din închisoare, ci și din țară. Recent, iubita lui Radu Mazăre a afirmat că după căsătorie, ea se va întoarce în Madagascar, acolo unde are de administrat afacerea fostului primar.

Citeste si: Roxana, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, amănunte despre căsătoria din închisoare! ”Nu o să am o rochie specială”

Citeste si: Iubita lui Radu Mazăre, primele declarații despre sarcină: „Asta a fost dorința mea...”

Radu Mazăre și Roxana Mihalache sunt parteneri în afacerea din Madagascar de mult timp, frumoasa blondă a părăsit România cu fostul primar al Constanței în urmă cu câțiva ani, atunci când acesta a fugit din țară și a cerut azil în îndepărtata insulă.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare! E condamnat la 9 ani

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Radu Mazăre, care a împlinit zilele trecute, 51 de ani, a fost extrădat în România din Madagascar pe 20 mai. Radu Mazăre execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 9 ani închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si