Close sidebar
Close sidebar

Declarația lui David Popovici după câștigarea medaliei de aur: „Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”

Înotătorul David Popovici a reușit să obțină astăzi medalia de aur la Budapesta, în proba 100 m liber. Acesta a devenit astfel dublu campion mondial.

Laura Macovei,

Declarația lui David Popovici după câștigarea medaliei de aur: „Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”

[Sursa foto: DCnews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După această performanță, tânărul de 17 ani a oferit câteva declarații. 

Sportul e cel mai bun ambasador și o populație educată în această direcție e o societate care poate răzbate și în alte probleme ”, a spus miercuri David Popovici pentru TVR după ce a câștigat a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație, la proba de 100 metri liber.

„Sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”

Întrebat cum s-ar autocaracteriza, David Popovici a spus că ”sunt un puști care înoată repede, un tip banal capabil să facă lucruri extraordinare și să îi inspire pe alții”.

Citeste si: VIDEO- David Popovici, campion mondial! Medalia de aur în marea finală

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

El a spus că îi face plăcere supranumele de ”racheta”, folosit de comentatorul TVR în timpul cursei de 100 metri.

David Popovici a câștigat miercuri seară la Budapesta al doilea titlu mondial după o cursă de infarct, în care a fost pe locul secund până la ultimii metri, când a revenit uluitor și a câștigat la o diferență infimă, de 6 sutimi de secundă.

David Popovici, campion mondial! Medalia de aur în marea finală

Liiceanul David Popovici, înotătorul de 17 ani de la Dinamo București, este cu adevărat un campion mondial. Acesta a ieșit pe prima poziție în finala de 100m liber de la Budapesta.

Citeste si: Rețeta succesului pentru David Popovici. Cu ce se hrănește campionul mondial la natație

David Popovici este marele campion cu care ne mândrim acum.

Acesta a câștigat medalia de aur în seara aceasta, la Budapesta. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI