Close sidebar
Close sidebar

Declaratii incredibile ale "stapanelor de sclavi de la Berevoiesti". "Pe baiatul ala il tineam in lanturi ca era handicapat si sa nu faca probleme"

Cazul sclavilor de la Berevoiesti a inspaimantat pe toata lumea si de curand cei de la Tribunalul Arges au avut doua dintre procese in care sunt implicate persoanele ce detineau scalvi in comuna argeseana.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi a fost un proces cu "usile inchise", un jurnalist de la Adevarul a reusit sa stea de vorba cu cateva dintre femeile acuzate ca detineau sclavi la Berevoiesti, iar ce a aflat este extrem de interesant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeile au stat in arest preventiv si sunt nemultumite de modul in care le-a perceput lumea, ele considerand ca nu au facut nimic gresit. "Am trei copii mici acasa si e al naibii de greu. Am stat cinci luni la inchisoare, la Colibasi si a fost rau.

Nu mai vreau ca nimeni, neam de neamul meu sa nu mai ajunga vreodata la inchisoare. Si sotul e la puscarie de anul trecut, de cand au venit mascatii aia in tot satu'. E vai de capul nostru. Ne-au luat astia tot, ne-au confiscat pana si masinile", a declarat una dintre femei.

Intrebata despre barbatul tinut in lanturi si gasit la ea in curte, femeia a avut un raspuns halucinant.

"Ala de era legat era handicapat. Il tineam asa ca sa nu faca probleme", a spus ea sec.

Ancheta si procesele in acest caz sunt in plina desfasurare. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI