Mama și tatăl Roxanei sunt devastați de durere. Ei au aflat despre fiica lor de la televizor. Până au primit informația oficială de la autorități au tot sperat să nu fie vorba de ea.

Citește si: Româncă ucisă de rechin în Egipt

Roxana Donișan a murit în timp ce se afla în vacanță. Ea a fost ucisă de un rechin, în Egipt.

Românca avea 44 de ani și era funcționară la Direcția de Finanțe din Suceava. Părinții ei au văzut înfiorătoarea știre la televizor și s-au rugat până în ultima secundă să nu fie vorba despre fiica lor. Oamenii sunt în stare de șoc și nu înțeleg cum a avut loc această tragedie.

Ce spun părinții Roxanei Donișan

Femeia nu se afla la prima excursie în această țară și, de data aceasta, își achiziționase două sejururi aici. Ea voia o vacanță prelungită. Părinții ei au auzit vestea îngrozitoare la știri.

Citește si: Atacuri rechini Egipt 2022: Filmul tragediei de la Marea Roşie

„Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc. Au dat și poza, vai de mine și de mine!”, a mărturisit mama Roxanei.

Tatăl Roxanei nu înțelege cum s-a produs această tragedie înfiorătoare.

El spune că fiica sa era o înotătoare bună. Suferința celor doi părinți este una fără de margini, dat fiind că Roxana era unicul lor copil.

„Stau să mă gândesc cum a putut să mi-o ia Dumnezeu dacă era credincioasă. Păcatele cui trebuie să le plătească copilul meu? Ea era o înotătoare foarte bună. De la patru ani a fost, că am dat-o la înot și a prins o dragoste de apă.

Singurul copil, singurul copil! Și măcar dacă aveam un nepot, dar nu a fost să fie să își găsească jumătatea”, a mărturisit tatăl Roxanei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânăra mergea pentru a treia oară în vacanță în Hurghada. Tatăl ei și-a amintit, devastat, că se gândeau să anuleze, dat fiind că Roxana pleca singură şi se simțea stingheră pe aeroport, printre grupurile de turiști și familiile cu copii.

roxana donișan

Roxana Donișan, în concediu.

[Sursa foto: Facebook]

„Te apucă, așa, o stare, care e greu de stăpânit. Şi ăsta a fost într-adevăr momentul în care, i-am zis la un moment dat, la o adică renunțăm. Dă-i la Dumnezeu 2.000 de euro, sau 1.900 de euro cât e prețul, dă-i la Dumnezeu sfântul. „Nu', zice, „trebuie să mă duc să mă relaxez', a mai spus tatăl Roxanei Donișan, femeia ucisă de rechin.

Femeia era foarte pasionată de călătorii și de sporturi nautice. Această pasiune a plătit-o cu prețul vieții. Cadavrul Roxanei a fost găsit într-un recif de corali la două zile de la raportarea dispariției ei.

Era desfigurată.

„Rămășițele ei au fost puse într-un sac. Erau șase polițiști acolo, nu ne-au lăsat să filmăm', a povestit un martor, citat de The Sun.

Citește si: Cel mai periculos rechin din lume: În ce mări şi oceane trăiește?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mama victimei a avut o presimțire încă de când a văzut știrea la TV, însă au sperat până în ultima secundă că nu este vorba despre fiica lor.

„Era a treia oară în Egipt, era locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism. Mai avea un singur loc pentru a-și completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat știind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referințe. Ea dacă făcea ieșiri făcea cu instructorul, cunoștea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul.

Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.”, spun oamenii printre lacrimi.

„Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață. Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea', a povestit tatăl româncei în exclusivitate pentru observatornews.ro.

Citește si: "Familia nu a bănuit. Sunt devastați, singurul copil" O prietenă face dezvăluiri din trecutul Roxanei Donisan. De ce plecase femeia pe cont propriu în Egipt


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si