Familia Roxanei a aflat de la televizor de dispariția prematură a fiicei lor. Tatăl femeii a mărturisit că înainte de tragedie a avut o presimțire.

Familia femeii ucise de rechin în Egipt a aflat de moartea ei de la televizor

Roxana, în vârstă de 40 de ani, era din Suceava și lucra în domeniul finanțelor. Femeia a sfârșit tragic în vacanța din Egipt, acolo unde a fost atacată de un rechin.

Citeste si: Atenționare pentru turiști: Acestea sunt printre plajele cu risc crescut de atac al rechinilor

"Momentul fatidic, nu am nicio informaţie, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliţia să ne ia date personale, probabil şi să mă înştiinţeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă. Să pic de pe scaun, stăteam la masă şi vorbeam la telefon. Soţia a avut o presimţire rea de cum a văzut informaţia pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică şi personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgenţe a răspuns, mi-a confirmat şi domnişoara aia.

Discuţiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a declarat tatăl Roxanei Donisan luni, la Antena 3. 

Roxana se afla pentru a treia oară în Egipt

"S-a bucurat ştiind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referinţe. Ea dacă făcea ieşiri făcea cu instructorul, cunoştea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul”, a mai spus el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apropiaților nu le vine să creadă că Roxana a dispărut într-un mod așa crud, iar tatăl și mama sunt împietriți de durere.

Citeste si: Româncă ucisă de rechin în Egipt

”Am zis că pic de pe scaun, eram la masă și vorbeam la telefon. Îmi notasem toate telefoane care trebuiau și care le aveam până la ora aia și soția mi-a zis că a avut o presimțire rea încă de când a văzut prima informația pe TV”, a mai zis tatăl femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si