Toate relele de pe pamant par sa se fi abatut asupra preotului Iulian Ichim. Necazurile i se trag de la exorcizarea socanta, tinuta in biserica Jandarmeriei din Bacau.

In genunchi si cu o lumanare in mana, femeia se taraste in fata altarului. Doi preoti ii tin slujba, in timp ce din gura presupusei posedate ies sunete nefiresti, intr-o limba ce nu pare a fi pamanteana.

In loc sa fie indrumata spre spital, femeia ar fi fost adusa sa-si gaseasca alinarea in Casa Domnului. De altfel, barbatul care apare pe filmare este cel care a si adus-o, pe brate, aici, ca fetele bisericesti sa-l scoata pe Necuratul din ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

PREOTUL, LASAT FARA SLUJBA

De cand imaginile cu pricina au ajuns si la ochii superiorilor, preotul sustine ca a fost tinut din ancheta in ancheta. Cu sigilul pus pe biserica, din cauza stresului, ar fi cazut la pat, iar de curand, s-a pensionat pe caz de boala. Insa picatura care i-a umplut paharul a fost cand cei de la jandarmeriei i-au pus sechestru pe bunurile pe care le-au aruncat, apoi, in ploaie.

„Imi spune vezi ca inspectorul sef a ordonat sa nu te atingi de nimic de acolo si nu vei lua nimic de acolo. Vei sta in ploaie pana cand nu vei aduce factura si bon fiscal”, a declarat preotul.

„La nivelul institutiei noastre s-a instituit o comisie care va inventaria aceste bunuri a caror situatie este incerta  sau au fost aduse cu titlu gratuit”, a precizat purtatorul de cuvant al IJJ Bacau, Danculea Viorica Alexandra.

Preotul a depus plangere si la politie, si la inspectoratul general de Jandarmi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si