Cand imaginatia, talentul si pasiunea pentru arta se impletesc, realitatea capata nuante....artistice, dar si incredibil de dulci si apetisante! Este cazul  Dianei, designer de torturi care  reuseste sa transforme un  desert intr-o adevarata opera de arta

Diana Toma: "Ele sunt concepute sa parte din tort."
 "Ele sunt facute din ciocolata alba si fondant, lucrate manual, apoi pictate."


 

Sunt decoratiuni comestibile, realizate cu migala din ciocolata, fondant si pasta de zahar, apoi pictate manual.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"In interior contine blat de ciocolata, insiropat cu lichior fin de ciocolata si o crema mascarpone. este extraordnar de bun!"

"In primul rand, ma inspir foarte mult din natura, sunt pasionata de botanica, d'asta se si vad foarte multe elemente florale."

Practic, Diana reuseste sa transpuna orice obiect de arta, orice pictura celebra intr-un desert  delicios.

"Aici avem un uliu...stai sa-l intorc! este inspirat dupa o piesa decorativa veche din secolul al XVIII-lea.

aici avem un pocal, o vaza...totul este comestibil. florile sunt facute din pasta de zahar, avem o pictura comestibila."

Aceste  decoratiuni inedite pot sa coste  chiar si 2000 de euro.Totul depinde de complexitatea lor si de ingredientele folosite.Mai mult decat atat termenul de valabilitate este...

"Acum putem pastra aceste decoratiuni chiar si zeci de ani. Zeci de ani, vaza asta dulce nu se topeste."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si