Cand imaginatia, talentul si pasiunea pentru arta se impletesc, realitatea capata nuante....artistice, dar si incredibil de dulci si apetisante! Este cazul Dianei, designer de torturi care reuseste sa transforme un desert intr-o adevarata opera de arta
Diana Toma: "Ele sunt concepute sa parte din tort."
"Ele sunt facute din ciocolata alba si fondant, lucrate manual, apoi pictate."
Sunt decoratiuni comestibile, realizate cu migala din ciocolata, fondant si pasta de zahar, apoi pictate manual.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
"In interior contine blat de ciocolata, insiropat cu lichior fin de ciocolata si o crema mascarpone. este extraordnar de bun!"
"In primul rand, ma inspir foarte mult din natura, sunt pasionata de botanica, d'asta se si vad foarte multe elemente florale."
Practic, Diana reuseste sa transpuna orice obiect de arta, orice pictura celebra intr-un desert delicios.
"Aici avem un uliu...stai sa-l intorc! este inspirat dupa o piesa decorativa veche din secolul al XVIII-lea.
aici avem un pocal, o vaza...totul este comestibil. florile sunt facute din pasta de zahar, avem o pictura comestibila."
Aceste decoratiuni inedite pot sa coste chiar si 2000 de euro.Totul depinde de complexitatea lor si de ingredientele folosite.Mai mult decat atat termenul de valabilitate este...
"Acum putem pastra aceste decoratiuni chiar si zeci de ani. Zeci de ani, vaza asta dulce nu se topeste."