Potrivit Digi24.ro, seful PSD Mures a precizat ca primarul este suparat pe protestatarii care au demonstrat joi seara in fata sediului filialei Partidului Social Democrat din Sighisoara. Acest lucru nu a fost acceptat de Ovidiu Malancravean deaoarece sustine ca este un edil muncitor. Asta l-ar fi determinat sa-si dea demisia de la conducerea Primariei Sighisoara.

Primarul din Sighisoara a demisionat.

Prefectul judetului Mures, Lucian Goga, a declarat ca a primit demisia scrisa a primarului din Sighisoara.

Reprezentantul Guvernului in judet a mentionat ca exista o procedura pana cand va emite ordinul de incetare a mandatului inainte de termen.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Am primit in aceasta zi (vineri — n.r.) demisia scrisa a domnului primar Ovidiu Malancravean, o am pe birou, cum ca incepand cu data de 3 februarie 2017 isi da demisia din motive personale.

Urmeaza sa se convoace Consiliul Local Sighisoara sa ia act de decizie, apoi secretarul sa intocmeasca un referat in care se precizeaza motivul legal de incetare a mandatului, dupa care se va emite ordinul de prefect”, a declarat  Lucian Goga, pentru Agerpres.ro.Decizia

Guvernului Grindeanu prin care a modificat Codurile Penale prin ordonanta de urgenta a determinat mai multi membri PSD, printre care si un ministru, sa-si dea demisia.
Florin Jianu a demisionat din functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, pe motiv ca nu poate accepta „minciuna si impostura”, dupa cum el insusi scris pe Facebook.

Totodata, fostul ministru Aurelia Cristea, membra PSD din 1996, si fostul secretar de stat Ciprian Necula si-au anuntat demisiile.

A parasit tabara social-democratilor si Valentin Cristian Lupsa, secretarul general al organizatiei din Resita.
Mai mult, Mihai Chirica, primarul Iasului, care este si vicepresedinte PSD, a cerut demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, si retragerea ordonantei privind codurile penale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si