Close sidebar
Close sidebar

Descoperire infioratoare! Copilas de un an, gasit langa mama moarta, in lacrimi. Sugea lapte, desi femeia era la pamant. Atentie, imagini cu mare impact emotional!

Un baietel de putin peste un an a fost gasit la pieptul mamei sale moarte, in lacrimi. Micutul nu stia ce se intamplase cu cea care i-a dat viata si incerca, disperat, sa suga lapte din trupul lipsit de viata al femeii. Atentie, detaliile sunt socante si va pot afecta emotional!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia a fost solicitata sa intervina de urgenta, miercuri dimineata, in cartierul Damoh, Madhya Pradesh, India. Localnicii au fost ingroziti sa descopere, langa sinele de tren, trupul lipsit de viata al unei femei. Ce i-a socat, insa, cu adevarat a fost faptul ca de trupul inert era lipit un baietel de putin peste un an, care incerca sa suga lapte de la femeie... Era in lacrimi, murdar de sange si infrigurat...

"Am vazut o femeie zacand fara suflare langa sine. Dar, cand ne-am apropiat de ea, ne-am dat seama ca nu era singura. Lipit de pieptul ei era un baietel care plangea si incerca, disperat, sa suga la san... Am izbucnit in lacrimi! Nici nu stiu cand am chemat politistii", a povestit un martor, pentru presa locala.

"Nu am mai vazut asa ceva niciodata! A fost un episod extrem de impresionant pentru noi", a spus Nand Ram, unul dintre politistii care au venit imediat la fata locului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Oamenii legii iau in calcul posibilitatea unui accident, femeia prezentand sangerari la nivelul nasului si al urechilor. "In prezent, facem eforturi disperate pentru a afla identitatea femeii, pentru a-i putea anunta familia", au spus politistii.

Baietelul a fost dus de urgenta la spital, pentru a-i fi acordate ingrijiri medicale. Frigul in care a stat, peste noapte, se pare ca i-a afectat destul de mult trupul firav.

Pana ii va fi gasita familia, copilul va sta la un orfelinat, sub supraveghere medicala.

 

Imaginile AICI.

Sursa:  realitatea.net

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI