Cercetările efectuate în zonă au permis „să se extragă resturile a 25 de persoane neidentificate precum și cinci saci în care se presupune că ar putea fi alte resturi umane", a informat duminică biroul procurorului statului Jalisco, potrivit Agerpres.

Citeste si: Cântăreaţa soul Betty Wright a murit la vârsta de 66 de ani

Descoperirea a fost făcută după ce mai mulți locuitori au raportat că un câine a găsit mai multe oase într-o fermă abandonată.

Lucrările de găsire ale cadavrelor au fost începute joi, cu ajutorul pompierilor și a câinilor specializați, și „vor continua în următoarele zile până când anchetatorii vor exclude prezenţa a noi dovezi în fermă”, a precizat biroul procurorului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Circa 115 corpuri în cel puţin zece gropi comune au fost descoperite de la începutul anului în statul Jalisco, cele mai multe la periferia oraşului Guadalajara.

Citeste si: Cutremur de magnitudinea 3,3, resimţit la Roma

În ultimii trei ani, violenţele au crescut, potrivit autorităţilor, după fragmentarea acestui cartel şi pe fondul rivalităţii cu alte grupări criminale din statul vecin Guanajuato în traficul de combustibil furat.

Pandemia de coronavirus nu a întrerupt ciclul violenţelor în Mexic: 3.000 de asasinate şi 78 femei ucise au fost înregistrate în martie, potrivit statisticilor oficiale, cel mai grav bilanţ lunar de la instalarea la putere a preşedintelui Andrés Manuel Lopez Obrador, ales în 2018.

Citeste si: Noi cazuri de Covid-19 în China şi Coreea de Sud, după relaxarea măsurilor

Pe de altă parte, peste 60.000

de persoane sunt date dispărute, majoritatea după ce guvernul a lansat, în 2016, o ofensivă militară controversată împotriva traficului de droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si