Close sidebar
Close sidebar

Descoperire terifiantă în cimitir.„Am crezut că fata mea a înviat. Dar vocea venea de fapt din ...”

În timp ce săpa un mormânt pebntru fiica sa decedată, un bărbat a descoperit o fetiță nou-născută îngropată de vie.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hiteshi Sironi și-a piedrdut fiica, micuța stingându-se din viață imediat după naștere. În timp ce îi săpa mormântul, a lovit un vas de lut, conform declarațiilor unui reprezentant al poliției locale: "Când a observat o fetiţă înăuntru el a salvat-o imediat şi a chemat paznicii cimitirului care au spus că îi observaseră mai devreme pe părinţi”, a relatat acesta.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, acuzată că a consumat substanțe interzise: "Când începea să bage nu se mai oprea"

Citeste si: Povestea șocantă a lui Tiberiu. A început să taie câteva lemne, apoi s-a întâmplat ceva neașteptat! Nu i-a venit să creadă!

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

„La un moment dat am crezut că fata mea a înviat. Dar vocea venea de fapt din vas”, a povestit bărbatul pentru Times of India.
Potrivit reprezentantului poliţiei locale, copilul avea aproximativ cinci zile.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis anunță noul premier la ora 17.00- LIVE

Citeste si: Scrisoarea unui copil de 11 ani către Iohannis: „Nu vă gândiţi la dumneavoastră, ci la urmaşi... Cu respect şi speranţă"

Bebelușul a fost transportată la spital unde primeşte îngrijiri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI