Close sidebar
Close sidebar

Desi e ger, unii muncesc pe cativa banuti in conditii inimaginabile! Imagini greu de privit, surprinse de reporterii Kanal D!

Abia facem fata gerului cumplit noi, care stam foarte putin afara! Imaginati-va insa ce indura cei care sunt nevoiti sa munceasca afara, zilele acestea. Revoltator este ca sefii lor habar nu au sau chiar nu le pasa de obligatiile pe care le au fata de angajatii lor, pe timp de ger.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu toti se plang: pe gerul naprasnic, multi tac si-ndura! N-au incotro si zic "mersi" ca au un loc de munca!
Simpla idee ne da fiori pe sira spinarii: omul lucreaza, la minus 10 grade, cu apa rece sloi!

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Inspectorii ITM veniti in control nu l-au gasit pe proprietarul spalatoriei, dar au stat de vorba cu angajatii. De teama ca vor ramane fara loc de munca, oamenii au incercat din rasputeri sa il disculpe.
Legea ii obliga pe patroni ca pe timp de ger sa le asigure angajatilor cel putin un litru de ceai cald, pauze dese si un loc unde sa nu faca frigul!

Doua pahare de hartie... ceai cumparat tot din banii lor! In urma controalelor de astazi, angajatii ITM urmeaza sa aplice si sanctiuni. Cel mai probabil vor mai fi si altele fiindca gerul e departe de a se fi incheiat! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI