Tanarul facea parte din Batalionul 307 Infanterie Marina si are un frate geaman, Madalina, care a urmat acelasi drum spre o cariera militara.  Cei doi au avut-o drept  exemplu pe mama lor, care este tot cadru militar. Cand a decedat se afla in afara programului orar al unitatii, au transmis Fortele Navale Romane.

Baiatul absolvise Academia Fortelor Terestre in 2007 si nu era casatorit. El visa sa participe la misiuni internationale si sa isi formeze o familie frumoasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Intr-un interviu, Gabriel a dezvaluit, de fapt, adevaratul motiv pentru care a vrut sa fie militar:  "Am ales cariera militara nu atat la indemnul parintior, cat din dorinta de a avea o  viata palpitanta si de a duce mai departe valorile militare, reprezentate cu succes de alti membri ai familiei”. 

Familia sufera teribil in aceste momente. Conducerea Ministerului Apararii Nationale a transmis sincere condoleante. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si