„Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie  au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatei CRACIUN LINA MONICA sub aspectul savarsirii unei infractiuni de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.p. si a doua infractiuni de omor calificat prev. de art. 188 alin. 1 – 189 alin.

1 lit. e C.p., comise in concurs real, toate cu aplicarea art. 199 alin. 1 C.p., art. 77 lit. e C.p. si art. 38 alin. 1 C.p„, transmite Parchetul General intr-un comunicat.

In rechizitoriul intocmit de procurori se precizeaza ca, in perioada 2004-2011, inculpata Craciun Lina Monica a suprimat viata a trei nou nascuti, pe care i-a nascut la termen si neasistata medical, dupa care a ascuns cadavrele nou nascutilor in podul unui bloc dintr-o comuna din judetul Bistrita-Nasaud unde au fost gasite intamplator in cursul lunii martie 2017, in stare avansata de descompunere (scheletizate si mumificate).

Inculpata Craciun Lina Monica a comis cele trei fapte de omor asupra propriilor copii in contextul unei relatii ascunse ce a durat mai bine de 10 ani, cu un barbat, cu care inculpata a mai avut relatii de pe urma carora a mai dat nastere, anterior

savarsirii faptelor, unui copil”, precizeaza procurorii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Conform anchetatorilor, Lina Monica Craciun a ramas de trei ori insarcinata cu acest barbat, sarcini pe care le-a ascuns, fara sa le urmareasca evolutia (nu s-a prezentat pe perioada sarcinilor la medicul specialist, iar la termen a nascut neasistata medical, dupa care a suprimat viata nou-nascutilor si le-a ascuns cadavrele.

Citeste si: Cinci romani, striviti in urma unui impact devastator in Italia

Cele trei cadavre au fost gasite in luna martie a acestui an in podul blocului de catre un copil care urcase in pod impreuna cu mama sa. Femeia a mers in pod puna rufe la uscat, iar fiul ei de 12 ani a gasit cadavrul unuia dintre copii, care a crezut ca este vorba despre o papusa. Copilul si mama sa au gasit doua dintre cadavre, pe al treiela gasindu-l politistii.

Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, la Tribunalul Bistrita-Nasaud.

Sursa: gazetadebistrita.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si