Close sidebar
Close sidebar

Detalii terifiante despre tatal care si-a ucis fiica de 5 ani. Ce a facut imediat dupa odioasa crima

Noi detalii ies la iveala despre barbatul de 34 de ani din Botosani care si-a ucis cu bestialitate fiica de 5 ani. Acesta ar fi venit beat acasa, s-a certat cu sotia, apoi s-a si-a omorat fiica pentru ca femeia nu l-ar fi lasat sa asculte muzica la maxim in toiul noptii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Crima a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, cand barbatul din Vanatori s-a intors acasa beat. S-a luat la cearta cu sotia pentru ca nu l-a lasat sa asculte muzica tare, spunand ca trezeste copilul. Atunci a luat un cutit si a vrut sa isi injunghie sotia, insa femeia a fost salvata in ultimul moment de mama lui. Cele doua femei au reusit sa scape si au fugit in curte.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

In casa a ramas barbatul cu fiica lui de 5 ani, care dormea. Acesta s-a dus direct la ea si i-a infipt cutitul in gat, apoi s-a asezat langa ea si a adormit. Sotia barbatului a descoperit-o pe micuta intr-o balta de sange si a sunat la 112, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, noteaza adevarul.ro.

Barbatul a fost arestat preventiv timp de 30 de zile.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI