Detaliile nestiute din viata lui Lorelai, fetita fara maini care canta la pian. Nu a vorbit 3 ani si nu a mers pana la 4. Fetita a facut mii de romani sa planga„Mama Vio” este cea care a inscris-o pe micuta la scoala Populara de Arta, la canto si desen. „Am avut un vis in care Alberta era pe scena si toata lumea era in picioare si o aclama si eu eram in dreapta ei si mi-am dat seama ca Dumnezeu imi da mie aceasta misiune“, povestea in trecut Viorica Parvan, asistent maternal.

Lorelai Mosnegutu, care a fost ajutata de Gigi Becali, canta la orga, deseneaza si scrie poezii, in ciuda faptului ca nu are maini.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Pe langa talentul sau muzical, Lorelai a scris pana astazi nu mai putin de 4 carti, printre care „Zambet de inger” si “Eroii, iubirile mele”. Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hartie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mainilor nu o deranjeaza absolut deloc.
Citeste poestea lui Lorelai pe Libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si