Dezvăluire bombă! Rodica Vila este judecată pentru comiterea a două infracțiuni de uz de fals.

Dosarul penal a fost finalizat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pe 20 decembrie 2019. Judecătorul de cameră preliminară a stabilit că probele anchetatorilor au fost administrate legal, primul termen al procesului fiind programat pe 16 decembrie 2020, scrie g4media.ro.

De ce este acuzată Rodica Vila

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca transmite că ” la data de 26.04.2016, inculpatul s-a prezentat la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie, în vederea depunerii documentelor necesare pentru înregistrarea candidaturii la funcţiile de primar şi consilier local, context în care ar fi prezentat două liste de semnături ale susţinătorilor, corespunzătoare celor două funcţii, în cuprinsul cărora ar fi existat 5 semnături despre care inculpatul ar fi cunoscut că sunt contrafăcute.”

Citeste si: Anunțul-surpriză al liderilor AUR. E uluitor ce s-a întâmplat în doar 24 de ore după alegeri

George Simion, liderul AUR, vrea alegeri anticipate

Liderii AUR au vorbit, vineri seara, la AlephNews, despre posibilitatea organizării alegerilor anticipate, prezidențiale sau parlamentare: „Să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„S-ar putea să avem și alegeri anticipate, prezidențiale sau parlamentare. Noi dacă nu votăm niciun guvern și cerem suspendarea lui Klaus Iohannis să nu așteptăm până-n 2024, pentru că națiunea română are nevoie de conducători acum, nu în 2024”, a afirmat George Simion, vineri seară, la emisiunea Marius Tucă Show.

Citeste si: Cine va fi noul premier. Partidul AUR a propus deja

La rândul său, celălalt copreședinte al AUR, Claudiu Târziu, a venit cu explicații. „Vedem cu toții că alcătuirea Parlamentului e foarte diversă și se pot foarma majorități foarte greu și foarte fragil. E foarte probabil să se declanșeze anticipate dacă lucrurile vor ajunge într-o tensiune mai mare în Parlament. E normal să se întâmple asta”, a declarat Târziu la postul TV.

Citeste si: George Simion, liderul AUR, vrea alegeri anticipate. "Națiunea română are nevoie de conducători acum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si