Close sidebar
Close sidebar

Dezvaluiri uluitoare despre Ilie Balaci! Ce a facut pentru un angajat indian sarac! "Statea in conditii precare si se imbolnavise si maica-sa"

In perioada in care a antrenat in Qatar, Balaci a fost un adevarat erou pentru un om amarat.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilie Balaci a fost un mare fotbalist, însă la fel era şi ca om! Fosta glorie a Craiovei Maxima nu s-a plâns niciodată de bani, dimpotrivă, a avut destui încât să le ofere şi altora!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Drept dovadă, în perioadă în care antrena în Qatar, el avea grijă în special de oamenii necăjiţi pe care îi întâlnea la stadion! Dorian Gugu, cel care i-a fost secund lui Balaci, ani de zile, în străinătate, a relatat un episod în care Ilie era mai mult decât generos.

Ilie Balaci, socat de gestul unui indian sarac! "Cu  o seară inainte de a părăsi Qatar-ul, am aflat că a murit!"

“Am cucerit Cupa Cupelor Ţărilor Arabe cu Al Sadd, iar Ilie a avut iniţiativa să punem toţi bani să-l sprijinim şi pe un indian care ajuta la echipă. Saranga îl chema! Ne spunea, săracul, că stă în condiţii precare cu familia, se îmbolnăvise maica-să şi am convenit ca, la fiecare etapă, să facem o colectă şi pentru el.

Când a auzit că Ilie pleacă, s-a pus în genunchi şi a început să plângă după “coach Balaci”! Iar cu o seară inainte de a părăsi Qatar-ul, am aflat că a murit! A facut infarct! Cred că inclusiv din supărare pentru despărţirea de Ilie, datorită căruia reuşise să strângă un ban pentru familie”, a povestit Gugu pentru Gazeta Sporturilor.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI