Close sidebar
Close sidebar

Dialogul cutremurător dintre un soldat rus aflat pe front în Ucraina şi mama sa. Care sunt problemele cu care se confruntă armata lui Vladimir Putin: "Mănânci normal? Da, jefuim casele oamenilor" 

O nouă întregistrare audio cu o convorbire telefonică dintre un soldat rus aflat pe front în Ucraina şi mama acestuia scoate la iveală probleme grave pe care soldaţii lui Vladimir Putin le întâmpină în timpul invaziei, anunță Unian. "Furăm din casele oamenilor", îi mărturisește mamei sale soldatul rus atunci când aceasta îl întreabă dacă are ce să mănânce.

Alexandra Costea,

Dialogul cutremurător dintre un soldat rus aflat pe front în Ucraina şi mama sa. Care sunt problemele cu care se confruntă armata lui Vladimir Putin: "Mănânci normal? Da, jefuim casele oamenilor" 

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un dialog dintre un militar rus şi mama acestuia arată, pentru încă o dată, că trupele lui Vladimir Putin întâmpină probleme grave pe frontul din Ucraina şi sunt nevoiţi chiar să fure din casele oamenilor pentru a avea ce mânca.

Înregistrarea conversației a fost făcută puublică de Anton Gerashenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne.

Citeste si: Confesiunile unui miliardar rus, după ce Vestul i-a zdrobit averea: ”Nu ştiu cum să trăiesc”

Următorul dialog poate fi auzit pe înregistrare:

"- Mănânci normal?"/"- Da, jefuim case!"

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, militarul rus întreabă dacă sicrie cu cadavre au ajuns acasă. Acesta clarifică că 160 de persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite.

"- Răniții noștri au fost trimiși acasă." / "- Da?"/"- 10 persoane au fost rănite. Mâinile, picioarele pierdute în urma unei explozii..."

Citeste si: Un grup de mame au salvat 227 de copii din subsolurile bombardate

Soldaţii ruşi sunt disperați. Caută muniţie ucraineană ca să se împuşte în picioare

Invadatorii ruși caută "cartușe ucrainene" pentru a se împușca în picioare și a ajunge la spital pentru a scăpa de pe front, anunţă serviciul de informaţii ucrainean SBU. Conform sursei citate, "o conversație interceptată de SBU arată cât de demoralizată și învinsă este armata agresorului".

Citeste si: Gestul la care a recurs o femeie din Polonia pentru a le arăta ruşilor imaginile șocante ale războiului din Ucraina: ,,Am decis să acționez rapid"

" Soldaţii Rusiei nu mai vor să lupte și își setează o singură sarcină- să supraviețuiască. „Hai să-ţi spun un secret... ne-am dorit 7,62, ucraineană, pe scurt, să ne împușcăm unii pe alţii în picioare și să ne întoarcem la spitalul din Budenovsk ”, îi spune un soldat mamei sale.

Citeste si: Peste 14.000 de soldați ruși au fost uciși și 450 de tancuri doborâte

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI