Close sidebar
Close sidebar

Dinamovistii nu uita! Giani Kirita a contribuit din plin la ratarea calificarii "cainilor" in Liga Campionilor!

Liga Campionilor, visul interzis al dinamovistilor! Dinamo a ratat numeroase sanse de a se califica de-a lungul anilor, dar a fost de fiecare data eliminata. La una dintre eliminari a contribuit si "faimosul" de la Exatlon, Giani Kirita.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lui Giani Kirita, concurent in echipa faimosilor de la Exatlon, i s-a potrivit tot timpul rolul de lider. A fost o sarcina pe care si-a asumat-o, dar a si clacat de cateva ori. Fostul capitan al lui Dinamo nu se poate impaca cu infrangerea, astfel ca tot timpul ii preseaza pe ceilalti coechipieri, pentru a sarbatori la sfarsit dulcea victorie!

Din dorinta de a iesi in evidenta insa, a mai comis si greseli. Cea care il va urmari toata viata, probabil, s-a intamplat in urma cu 16 ani, cand intr-un meci ce conta pentru calificarea in Liga Campionilor, Dinamo a luat gol din cauza sa. De altfel, acela a fost si singurul gol al partidei.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Confruntarea dintre Romania si Turcia are loc diseara la Exatlon, doar pe Kanal D, de la ora 19:45!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI