Ministerul Transporturilor a transmis si un comunicat in care a anuntat ca ministrul a decis demiterea directorului interimar al CFR. La scurt timp dupa aceea, compania CFR a anuntat ca directorul interimar Marius Chiper si-a dat demisia „din motive personale”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Compania Nationala de Cai Ferate CFR S.A.  va informeaza ca domnul Marius CHIPER si-a inaintat demisia din functia de director general interimar, din motive personale, presedintelui Consiliului de Administratie”.

Ministrul transporturilor a venit marti la Deva calatorind cu trenul interregio Constanta-Arad, care

a avut intârziere aproape o ora. Ca urmare, ministrul a decis sa-l destituie pe directorul CFR, pentru ca, spune el, nu exista niciun motiv intemeiat ca trenul sa fi avut o intârziere atât de mare, mai ales ca tronsonul de cale ferata respectiv a fost modernizat si a beneficiat de investitii considerabile.

Citeste mai multe pe Digi24.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si