"Vedem deja dinamica preturilor pentru petrol şi produse petroliere in trimestrul patru şi, pe cale de consecinta, influenta lor asupra pretului gazelor. De aceea putem spune ca pretul mediu pentru livrarea de gaze pe piata europeana va fi mai mare in primul trimestru din 2017 decat in ultimul trimestru din 2016", a spus Miller, potrivit Agerpres.

Totodata, seful Gazprom a precizat ca grupul are dreptul de a limita livrarile daca Ucraina va incepe sa preia ilegal o parte din gazele naturale care trec prin tara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Contractul din 2009 stipuleaza foarte clar ca, daca Ucraina va incepe sa ia gaz fara sanctiuni, Gazprom are dreptul de a limita livrarile cu cantitatea luata in mod ilegal. Este analizata si posibilitatea ca Gazprom sa inceteze complet livrarile", a adaugat Alexey Miller.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si