Scafandrii nu au reușit să găsească trupul Nicolei Bulley în râul Wyre, unde polițiștii britanici presupun că femeia a căzut și și-ar fi pierdut viața.

În schimb, o nouă pistă a apărut în anchetă după ce o dubiță și doi bărbați suspecți au fost văzuți pe înregistrările video din apropierea locului în care mămica își plimba câinele.

Citește și: O mamă a doi copii a dispărut fără urmă de două săptămâni. Descoperirea terifiantă a anchetatorilor

Un martor a spus că a văzut doi bărbați acționând în mod suspect în apropierea locului în care Nicola Bulley a dispărut, potrivit Metro.co.uk.

O nouă pistă în ancheta dispariției Nicolei Bulley

Conform surselor citate de publicația britanică, poliția ar fi luat mai multe filmări CCTV dintr-un garaj aproape de locul în care mama a doi copii a fost văzută ultima dată în localitatea St Michael’s on Wyre, Lancashire.

Citește și: Au apărut primele imagini cu actrița Cansu Dere, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut după cutremurul din Turcia

Martorul s-a prezentat la poliție după ce i-a văzut pe cei doi bărbați în afara unei biserici din apropiere.

Se presupune că aceeași persoană a spus poliției că l-a văzut pe unul dintre bărbați aproape de traseul obișnuit al Nicolei Bulley în dimineața în care aceasta a dispărut.

Dispariție Nicola Bulley

Dispariție Nicola Bulley. Doi bărbați suspecți, cu o dubiță, în zona dispariției  

[Sursa foto: The Sun]

Dubița suspectă a fost văzută aproape de traseul lui Nicolae din dimineața în care a dispărut. Mașina era parcată pe o alee de lângă școala unde și-a lăsat cele două fiice înainte de a-și plimba câinele pe malul râului.

Vehiculul a fost descris de un martor ca fiind un Renault sau Ford Transit decolorat de culoare roșie, iar poliția a cerut înregistrările video de la un garaj auto, potrivit The Sun.

Reacția poliției după sesizarea martorului

Nu există „nimic care să sugereze” până acum că furgoneta roșie depistată în ziua dispariției lui Nicola Bulley este suspectă, a transmis poliția din Lancashire, duminică seara.

Citește și: Avocat mort lângă un aparat RMN. S-a apropiat cu un obiect interzis

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliția a confirmat că depune eforturi pentru a-l identifica pe proprietar, dar nu există niciun motiv să bănuiască că este altceva decât unul dintre multele sute de vehicule din zonă în acea dimineață.

Ultimul mesaj trimis de Nicola Bulley înainte să dispară

Femeia de 45 de ani a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele pe malul râului Wyre, Lancashire, vineri, 27 ianuarie.

Telefonul ei se afla pe o bancă lângă râu, acolo unde o aștepta și cățelul pudel. Potrivit ultimelor informații din anchetă, mobilul Nicolei Bulley era încă conectat la un apel Microsoft Teams care se terminase la ora 9.30.

Ultimele imagini cu Nicola Bulley

Ultimele imagini cu Nicola Bulley

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cu doar o jumătate de oră mai devreme, mama a doi copii trimisese un mesaj unui prieten pentru stabili cu el o ieșire la un loc de joacă cu copii.

Ea a trimis mesajul la ora 8.57 cu puțin timp înainte de a se conecta la întâlnirea de pe Teams.

Poliția a recunoscut că există o „posibilitate” Nicola Bulley să fi părăsit zona pe o potecă neacoperită de camerele CCTV.

Ipoteza înecului în râu, tot mai puțin credibilă

Un expert criminalist și fost ofițer superior al Poliției Metropolitane a declarat pentru The Mail on Sunday că poliția care investighează dispariția lui Nicola Bulley greșește când afirmă că femeia ar fi căzut în râu.

Philip Flower a spus că „nici faptele, nici dovezile” nu susțin teoria oficială a poliției din Lancashire.

Citește și: Manuela ar putea ajunge în fața unui pluton de execuție pentru fapta comisă

„Nicola Bulley era o înotătoare bună”, a spus el. „Apa nu curgea rapid. Nu există urme de alunecare pe malul râului.” El a adăugat: „Și nu pare să existe nimic care să indice că ea și-ar fi putut lovi capul și ar fi devenit inconștientă”.

Poliția din Lancashire a transmis că se continuă căutările pe râu, dar centrul investigației s-a mutat în aval, într-o zonă mai largă din apropierea coastei.

Poliția continuă să o caute cu scafandri pe Nicola Bulley

Semne de întrebare în dispariția Nicolei Bulley  

Poliția continuă să creadă că Nicola Bulley a căzut în râu, deși cei dragi au contestat această sugestie din cauza lipsei de dovezi.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ea își plimba spanielul Willow în momentul în care a dispărut, dar câinele a fost găsit „uscat”, sugerând că nu a intrat în râu nici înainte, nici după ce proprietarul său a dispărut.

Un expert criminalist citat de BBC a semnalat, de asemenea, că i „se pare ciudat” că nu s-au auzit țipete la fața locului, în ciuda faptului că poliția a vorbit cu un număr de martori.

De asemenea, nu au rămas urme la fața locului care ar fi putut oferi indicii despre ceea ce s-a întâmplat.

El a sugerat că telefonul ar fi putut fi lăsat acolo ca momeală de către o terță parte.

„Dacă Nicola nu va fi găsită în acea porțiune de râu, părerea mea este că ar putea exista o terță parte și că [telefonul] a fost o momeală plasată lângă râu”, a declarat criminalistul.

Nicola Bulley, soțul și cei doi copii ai lor

Nicola Bulley, soțul și cei doi copii ai lor

[Sursa foto: Instagram]

„Telefonul de pe bancă este ciudat, trebuie să întrebi, în mod normal, de ce nu avea telefonul în mână, mai ales dacă se plimba”.

Poliția continuă operațiunea de căutare de-a lungul râului, care s-a extins acum până la mare și se concentrează pe ipoteza că Nicola Bulley a căzut în apă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si