Close sidebar
Close sidebar

Divorț în familia lui Gigi Becali! Nepotul lui, Vasi, se desparte de soția lui!

E tristețe mare în familia lui Gigi Becali după ce nepotul lui preferat, Vasile Geambazi, a decis să divorțeze de soția sa, Alina.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patron în acte al celor de la FCSB, Vasi Geambazi, a decis să divorțeze după ani fericiți petrecuți alături de soția sa, Alina. Vasi și Alina au împreună doi copii, dar acum se pare că au mari probleme în familie. Soția este cea care a intentat divorțul și se pare că nu mai există cale de întoarcere.

Citeste si: România, în grevă, pentru autostrăzi! 15 minute de protest, pe 15 martie

Becali a încercat să îi împace

Gigi Becali a aflat și el despre acest divorț și a intervenit. Cunoscut ca familist convins, Becali a avut o discuție cu Alina în încercarea de a o convinge să renunțe la acțiunile sale.

Nu a fost chip să o facă să se răzgândească, dar a obținut promisiunea acesteia că nu va avea pretenții financiare în urma acestui divorț.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Nu îți faci duș, iei amendă URIAȘĂ! Pedepse mari pentru călătorii din România care miros urât în mijloacele de transport în comun!

Cei care îl cunosc pe Vasile Geambazi spun că acesta este afectat de ce i se întâmplă în ultima perioadă.

Vasi Geambazi este fiul surorii lui Becali

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi Becali, sora lui Gigi, și al lui Constantin Geambazi.

La începutul anului 2013, nepotul lui Gigi era despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care acesta l-a câștigat, privind un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Citeste si: Ronaldo a avut o prestaţie fabuloasă în Juventus- Atletico 3-0! Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva: "De asta m-au cumpărat!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI