Impotriva celor doi medici, judecati in prezent de Tribunalul Vaslui nu mai exista nicio masura preventiva, fiind revocat si controlul judiciar. Initial, dupa trimiterea in judecata si eliberarea din arestul la domiciliu, instanta le-a permis celor doua doctorite sa profeseze, insa numai in unitati medicale privat si cu cu interdictia de a efectua intreruperi de sarcina la cerere.

Citeste si:
O tanara din Bihor, insarcinata luna a 5-a, a fost gasita moarta

Ulterior, odata cu revocarea masurii controlului judiciar, judecatorii au ridicat si aceste restrictii, astfel ca medicii acuzati de peste 50 de infractiuni de luare de mita, avorturi ilegale, infractiuni de fals si sustragere de inscrisuri, pot profesa atat in spitale private, cat si in cele de stat. Medicul Doina Andrei si-a reluat activitatea la cabinetul particular, iar recent a inaintat o cerere conducerii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui prin care solicita efectuarea de garzi in cadrul Sectiei Ginecologie.

Interceptarile realizate de anchetatori in acest caz au scos la iveala modul in care doctoritele Simona Botez si Doina Andrei isi umileau pacientele fara bani.

Acestea erau numite ”scroafe”, ”vaci” sau ”proaste”, in timp ce pruncii nenascuti erau numiti ”draci”. De altfel, limbajul agresival celor doi medici a scandalizat atât opinia publica cât si pe magistratii instantelor din Iasi si Vaslui care au decis cercetarea si mai apoi judecarea lor in stare de arest peventiv. Cei doi ginecologi au fost interceptati si in timp ce incercau sa acopere urmele unor culpe medicale soldate cu moartea nou nascutilor.

Sursa: Adevarul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Foto: Vremea Noua


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si