Close sidebar
Close sidebar

Doliu în medicină. Un medic extrem de cunoscut a pierit: „Om și profesionist de un caracter aparte"

Un medic neurolog a murit. Kalman Schwarz a decedat, în urmă cu doar câteva ore. Lumea medicinei este îndoliată.

Georgiana Balaban,

Doliu în lumea medicinei. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicul neurolog Kalman Schwarz a murit. Bărbatul a fost un neurolog reputat și fost șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Plecarea lui a îndoliat zeci de suflete.

Citeste si: VIDEO| Doliu imens în România. A murit marele campion Ivan Patzaichin

A murit Kalman Schwarz

Kalman Schwarz a murit, în această după-amiază. El a lăsat în urma lui multă durere și suferință. Medicul a salvat sute de suflete. Specialistul se afla pe lista celor mai apreciați medici ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița, iar veste cutremurătoare a luat cu asalt foarte multe persoane.

Citeste si: VIDEO| Doliu în Automobilismul Sportiv. Pilotul Adrian Răspopa a murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

A murit doctorul neurolog Kalman Schwarz. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Anunțul morții doctorului a venit în urmă cu puțin timp de către Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, care regretă uriașa pierdere.

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit faimosul actor Ed Asner

„Cu mult regret ne luăm rămas bun de la cel care a fost Dr. Kalman Schwarz, medic primar în specialitatea neurologie, ani la rând medic șef al Secției Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Om și profesionist de un caracter aparte, Dr. Kalman Schwarz și-a dedicat viața pacienților și echipei pe care a coordonat-o cu dăruire. Dumnezeu să îi așeze sufletul în rândul drepților! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Gabriel Lazany pe Facebook.

Citeste si: Actorul francez Jean-Paul Belmondo a murit la 88 de ani

Citeste si: Înfiorător! Ce a spus Ivan Patzaichin înainte să se stingă din viață

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI