Inspectoratul de Poliție al Județului Olt a transmis, miercuri, că polițitii au fost sesizați, în cursul zilei de 9 octombrie, cu privire la o persoană care ar fi fost agresată într-un local public din Balș.

Citeste si: Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din oraşul Balş, în timp ce se afla într-un local public, din aceeaşi localitate, ar fi fost agresat fizic de către

două persoane, respectiv, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din oraşul Balş şi un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Slatina”, se arată în comunicat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bătaie cu pumni și picioare în plină stradă

Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

Scene șocante s-au derulat la Constanța. Două eleve s-au bătut crunt în incinta unui colegiu național. O minoră a ajuns la spital cu mari dureri de cap. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut sub acuzațiile de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă

Două eleve de la Colegiul Naţional ”Mircea cel Bătrân” din municipiul Constanța  s-au luat la bătaie, marți, în incinta unității de învățământ, iar una dintre ele a ajuns la spital, acuzând dureri de cap.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește si:  Primul bărbat monitorizat cu brățară electronică a încercat să scape de dispozitiv. Ce a declarat Lucian Bode

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 au fost sesizați, marți, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unei unități de învățământ din municipiul Constanța, fiica sa a fost agresată fizic de o altă fată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si