Close sidebar
Close sidebar

Doi copii cu dizabilitati au fost dezbracati si legati de copaci de catre familiile lor. Micutii au trait asa timp de 5 ani!

Doi copii cu dizabilitati din India au fost salvati de catre autoritati dupa ce familiile lor i-au tinut legati timp de cinci ani. Unul dintre ei a fost tinut intr-un grajd de catre bunicii lui, care au spus ca micutul este "violent". Al doilea baietel era legat de un copac zilnic chiar de catre tatal sau, inainte de a merge la munca.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ambele familii au declarat ca au facut asta spunand ca doar au incercat sa "evite problemele" pe care micutii le faceau.

Umesh, in varsta de 8 ani, din Rajasthan, un stat din nordul Indiei, a ramas in grija bunicilor dupa ce parintii lui au murit in urma cu cinci ani. Bunicul lui a declarat ca baiatul era violent si obisnuia sa fuga de acasa, motiv pentru care a decis sa il lege cu o funie, in grajd.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"A fost un copil normal pana la varsta de trei ani. A inceput sa se comporte diferit dupa ce parintii lui au murit. Noi suntem batrani si nu putem sa avem grija de el, asa ca l-am legat", a declarat bunica baiatului, potrivit Daily Mail.

In aceeasi regiune, Jiva Ram, un baietel de 11 ani, a fost legat de un copac in afara casei de catre tatal sau.

Barbatul facea acest lucru zilnic, inainte de a pleca la serviciu. "S-a ranit in trecut. L-am legat pentru a evita problemele", a povestit tatal.

Cei doi copii au fost luati de langa parinti de catre autoritati.

ATENTIE, imagini cu un impact emotional puternic!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI