Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Dar imaginile de pe camera de supraveghere nu mint.

Individul, ajutat de un altul, cercetat, culmea, tot pentru furt din locuinte, s-a gandit ca da lovitura in casa unor timisoreni. In timp ce un al treilea tine de sase, suspectii incep pregatirile. Exact ca in copilarie, se ridica unul pe altul la nivelul geamului apartamentului, pentru a observa daca e momentul sa actioneze.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cum proprietarul dormea linistit intr-o alta camera, suspectii pot jefui fara griji. Unul dintre ei intra in casa si subtilizeaza nu mai putin de 3.800 de lei, 800 de euro si alte bunuri pe care le-a gasit in cale.

Cei doi hoti au fost arestati preventiv, in timp ce "paznicul" este cercetat sub control judiciar. Din pacate pentru pagubit, insa, prejudiciul n-a putut fi recuperat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si