Doi cetățeni ucraineni au alertat autoritățile după ce s-au pierdut în Munții Maramurelușui, potrivit informațiilor transmise de news.ro. Cei doi cetățeni ar fi petrecut trei zile fără apă și hrană.

Pierduți în Munții Maramureșului. Misiune de căutare în dinamică a autorităților

Cei doi cetățeni ucrainei au sunat laa 112 în cursul zilei de azi pentru a anunța autoritățile că au petrecut 3 zile în Munții Maramureșului, fără apă și hrană.

Salvamont Maramureș a început imediat operațiunile de căutare a celor doi cetățeni.

Opretațiunea de căutare era în continuă desfășurare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul Salvamomt Maramureş în M-ţii Maramureşului pentru găsirea şi recuperarea a doi cetăţeni ucrainieni, unul de 25 şi celălalt de 43 ani aflăţi de 3 nopţi pe drum, fără alimente, fără apă, epuizaţi fizic”, a transmis printr-un comunicat Salvamont Maramureş.

Citește și: Evaluare națională cu peripeții, la Baia Mare. "Vom sesiza poliția, este caz penal". Ce s-a întâmplat într-un centru de examinare

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, cei doi cetățeni ar fi trecut granița în mod ilegal. Aceștia ar fi trecut prin zona Muntelui Șerban, din localitatea Bistra, județul Maramureș. 

"Astăzi, în jurul orei 15.00 polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au fost sesizați telefonic de către SNUAU 112 Maramureș despre faptul că doi cetățeni ucraineni s-au rătăcit într-o zonă montană, după ce au trecut ilegal frontiera.

În urma analizării datelor transmise s-a stabilit că locul posibil al trecerii frontierei este în zona Muntelui Șerban, pe direcția localității Bistra, județul Maramureș. A fost declanșată o acțiune de căutare și salvare împreună cu lucrătorii din cadrul SALVAMONT Maramureș, la care participă 2 polițiști de frontieră cu o autospecială și 4 lucrători SALVAMONT", a transmis Poliția de Frontieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si