Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Doi „pui de panda” au devenit senzația unei grădini zoologice. Oamenii au avut parte de un șoc când și-au dat seama ce se ascundea în spatele „urșilor”

Angajații grădinii zoologice au recunoscut că urșii panda pe care voia să îi admire toată lumea nu erau ceea ce păreau a fi.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Urșii panda sunt extrem de îndrăgiți la nivel internațional, așa că oamenii vor să îi vadă cât mai des, fie în mediul online, fie la zoo în întreaga lume.

O grădină zoologică din China a vrut să își încânte vizitatorii cu doi urși din celebra specie. Ideea la care a recurs i-a scos din minți pe unii turiști, în timp ce alții s-au amuzat copios.

Citește și: Un rinocer a ucis un îngrijitor de la grădina zoologică și a rănit grav un altul în Austria: "Era foarte atentă și grijulie cu animalele”

Doi câini, deghizați în urși panda de angajații unei grădini zoologice din China 

Doi câini foarte pufoși din rasa Chow Chow au devenit urși panda peste noapte. Patrupedele au fost pictate pentru a semăna cu ursuleții și au devenit foarte repede atracția unei grădini zoo din sudul provinciei Guangdong, din China.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Reprezentanții grădinii au recunoscut că atracția lor principală este pictată și chiar au instalat un semn pe care scrie „câini pictați”.

„Se numesc Panda Dogs, un câine de companie care arată ca un panda, vopsit. Suntem blânzi, inteligenți, prietenoși, drăguți și adorabili!”,

este scris pe semn.

Nu este nici pe departe prima dată când grădinile zoologice au apelat la transformarea unor animale în altele, totul pentru a atrage cât mai mulți vizitatori.

Citește și: O ursoaică și puii ei, într-un loc din România preferat de turiști! S-a trimis mesaj RO-ALERT: Păstrați distanța!

[Sursa foto: Unsplash]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI