Close sidebar
Close sidebar

Doi romani, judecati si acuzati pentru ca ar fi furat din casele devastate de cutremurul de la Amatrice! Italienii si-au dat sema ca i-au retinut din greseala!

Totul a început pe 29 august cand cuplul de romani, Ion si Letitia, a fost retinut de carabinieri langa Amatrice.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cuplul de bunici era în maşină cu nepoţelul de şase ani. Cei trei se aflau în Italia pentru a vizita nişte rude din Ponte Galeria, Roma, când s-a întâmplat incredibilul. Au fost opriţi pentru un control şi arestaţi fiind consideraţi autori ai unor jafuri comise în casele afectate de cutremur, deoarece în maşina lor au fost găsite mai multe bunuri şi chiar şi un pistol, scrie gazetaromaneasca.com. După arestare, forţele de ordine au emis un comunicat de presă preluat de diverse publicaţii locale şi naţionale şi astfel, într-o clipă, Ion şi Letiţia se transformă din turişti în jefuitori. Potrivit versiunii forţelor de ordine, cuplul de români ar avea numeroase antecedente penale pentru furt şi alte infracţiuni.

Imagine din sala de judecata În interiorul maşinii ar fi fost găsite obiecte utilizate pentru comiterea spargerilor. Ciudat însă. Fiindcă apoi, în timpul primului termen al procesului pentru furt, situaţia se schimbă în mod radical. Uneltele pentru dat spargeri devin trusă pentru înlocuirea anvelopelor maşinii, pistolul prezent în maşină era de jucărie şi, mai mult, antecedentele penale au dispărut cu totul.
Pe timpul primei audieri cei doi au explicat că se aflau acolo din întâmplare, nici măcar nu ştiau despre cutremurul care a zguduit centrul Italiei. Cuplul este actualmente denunţat însă se află în stare de libertate deoarece nu există dovezi pentru reţinerea sa. Nu numai. Maşina în care călătoreau şi parte din bunurile aflate în aceasta au fost scoase de sub sechestru. Procesul bunicilor ar trebui să se încheie pe 20 octombrie şi pare tot mai puţin probabilă condamnarea lor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI