O stiu si doi soti din Tecuci, care au introdus pe piata lactate artizanale, din ingrediente naturale. Tinerii au deschis, in urma cu 8 ani, o fabrica de lactate inedita, iar acum au peste 30 de produse in supermarketuri, care se vand in ambalaje de sticla.

Citeste si: Copilul tău nu doarme toată noaptea și are colici? Adriana Bachmann îți oferă cele mai bune sfaturi ca un copil să crească sănătos și fericit!

Hotarati sa aduca ineditul gustului pe mesele romanilor, Alina si Daniel Donici au inceput prin a face branzeturi si iaurturi artizanale, in combinatii diferite.  Ideea le-a venit dupa ce au vizitat o fabrica de lactate din Spania.

Fiecare produs care iese din fabrica lor are o aroma aparte. In fiecare an, sotii isi reinventeaza afacerea iar produsele naturale sunt din ce in ce mai cautate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Laptele, iaurtul si branzeturile sotilor Donici se deosebesc pe rafturile supermarketurilor pentru ca sunt vandute in borcane si ambalaje de sticla.

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, prima APARIȚIE PUBLICĂ după ce soția lui a fost la un pas de moarte! Unde a fost văzut SINGUR, fără ea!

Gusturile romanilor sunt din ce in ce mai sofisticate, asa ca au inceput sa fie interesati tot mai des SI de branzeturile fine.

Intr-un local din Cluj, produsele italienesti sunt la mare cautare- mai ales daca au in componenta trufe, fistic sau piper.

Cererea e in crestere mai ales pentru burrata- un saculet din mozarella, umplut cu smantana grasa, unt si bucati de branza.

Citeste si: Scene halucinante într-o școală din Capitală. Învățătoarea îi terorizează

Preparatul italienesc vine in diverse retete.

Toate produsele pot fi servite in restaurant sau cumparate pentru acasa din bacania localului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si