Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea presei. A murit jurnalistul Valentin Gheorghiu

Valentin Gheorghiu s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vestea tristă a fost anunțată de colegul său Corneliu Matache: "Prea tanar, Valentin Gheorghiu (Bursucu) a plecat dintre noi. Cuvintele sunt de prisos! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”

Citeste si: Vila monument istoric a lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost scoasă la licitaţie de ANAF! „Palatul” a fost evaluat la 4,2 milioane de euro!

Citeste si: Unsprezece copii au fost diagnosticaţi cu gripă la sfârşitul săptămânii trecute în Buzău. Patru dintre ei au fost aduşi la Bucureşti.

Valentin Gheorghiu lucra la Televiziunea Publică. Jurnalistul avea o fată de 19 ani și era pasionat de motociclism. De câte ori putea pleca în drumeții pe munte, locul în care îi plăcea cel mai mult să-și petrecă timpul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Primul scandal de la Survivor! Faimoasa Cristina Șișcanu sare la gâtul Războinicului Andi: „Râzi ca fraierul! Nu ai voie, când un om e în suferință”

Citeste si: Cea mai deprimantă zi a anului 2020: 20 ianuarie. De unde a venit ideea Blue Monday?

Bursucu avea și un patruped simpatic la care ținea foarte mult și căruia chiar i-a aniversat ziua de naștere.

I-a pus pus cifra 7 pe o prajitură, apoi l-a așezat pe patruped la masă.

Tragedia s-a petrecut după cateva zile de la moartea Cristinei Țopescu.
Jurnalista a murit anul trecut, în preajma Revelionului, dar trupul ei a fost descoperit de-abia după două săptămâni, când cea care s-a alertat a fost vecina ei, care nu o mai văzuse de ceva timp. Aceasta a sunat la 112 și a chemat poliția.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI