Augustin Viziru, concurent al echipei Faimoșilor, la Survivor, a avut un schimb de replici înainte de a concura împotriva lui Andi. I-a spus Războinicului că avea să-l învingă dar, din păcate, a fost înfrânt. Nu doar că nu a adus punctul echipei Faimoșilor, dar s-a și accidentat destul de grav la gamba stângă.

„Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?”, i-a spus Andi lui Augustin Viziru.

Când a observat că el chiar avea o problemă medicală serioasă, Războinicul s-a așezat pe bancă. „E la pământ omul, nu dau în el”, a spus Andi.

„Mamă, ce doare! Mama mea! Nu se poate așa ceva”, spunea August Viziru în timp ce se tăvălea pe jos de durere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 20 ianuarie. Noul concurent a pus ochii pe Andreea Pirui. E scandal în casă după voturile de eliminare din Gală

Conflict între Cristina Șișcanu și Andi de la Survivor

Războinicii au continuat să se bucure pentru victorie și să glumească între ei. Cristina Șișcanu s-a enervat și a avut un schimb de replici cu Andi și cu ceilalți concurenți din echipa adeversă.

Deranjată de faptul că ei sărbătoreau și se bucurau în timp ce Augustin Viziru era accidentat, a reacționat vehement.

„Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar... Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a spus Cristina Șișcanu, supărată. Colegii de echipă au încercat să o calmeze, spunându-i să nu intre în conflict cu Războinicii.

„Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”, a răspuns Andi, concurentul de la Survivor care l-a învins pe Augustin.

„Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a răspuns Cristina Șișcanu.

În schimbul de replici au intervenit și coechipierii Faimoasei Cristina Șișcanu, dar și cei ai Războinicului Andi. Unii au încercat să calmeze spiritele, în timp ce alții au încercat să dea replici pe măsură adversarilor.

„Lipsă de bun simț, atât am spus! Mi se pare încredibil câtă lipsă de civilizație! I-am spus pur și simplu că nu e frumso să râdă când un om e în suferință. Despre asta era vorba. Îmi dă mie lecție de morală!”, a continuat Cristina Șișcanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si