Două avioane ale forțelor aeriene sud-coreene s-au ciocit în aer în timpul unui antrenament. Acestea s-au prăbușit pe munte din sud-estul orașului Sacheon. Trei elicoptere, 20 de vehicule și zeci de lucrători ai serviciilor de urgență au fost trimiși la fața locului.

Citeste si: Un avion Air France care făcea o cursă Paris – Erevan a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă. Care este cauza

Avioanele care s-au ciocnit sunt KT-1, iar autoritățile încearcă să confirme victimele raportate.

Citeste si: Au fost descoperit primele rămășițe umane la locul prăbușirii avionului la bordul căruia se aflau 132 de persoane 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Incidentul a avut loc vineri, la câteva luni după ce un pilot al forțelor aeriene sud-coreene a murit în ianuarie, atunci când avionul său de vânătoare F-5E s-a prăbușit într-un munte din orașul Hwaseong.

Un Boeing 737, cu 133 de persoane la bord, s-a prăbușit

Un avion Boeing 737, cu 133 de persoane la bord, aparţinând companiei China Eastern Airlines, s-a prăbuşit luni la Wuzhou, în sud-vestul Chinei.

Citeste si: Ce au găsit salvatorii chinezi la locul prăbușirii avionului Boeing 737

În imaginile apărute în presa de stat chineză, se vede un uriaș incendiu la locul prăbușirii avionului.
Nu există informații până la acest moment informații despre eventuali supraviețuitori.

Citeste si: VIDEO| Alertă cu bombă la bordul unui avion plin cu pasageri, care zbura deasupra României

Presa locală a raportat că zborul China Eastern MU5735 urma să aterizeze la Guangzhou, după ce a decolat din orașul Kunming. Accidentul a survenit în zona muntoasă, la scurt timp după ora locală 13:00 (5:00 GMT).

Citeste si: Avion prăbușit între case

Aeronava a ”pierdut contactul deasupra oraşului Wuzhou”, într-o regune muntoasă, în Guangxi, a anunţat Administraţia chineză a Aviaţiei Civile (CAAC). ”S-a confirmat că zborul s-a prăbuşit”, precizează CAAC în acest scurt comunicat, în care anunţă că a trimis ”un grup de lucru” la faţa locului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si