Close sidebar
Close sidebar

Două eleve au fost atacate cu un cuțit în timp ce mergeau la școală. Una dintre ele a murit

O elevă de 14 ani a murit, iar alta, în vârstă de 13 ani, a fost grav rănită după ce au fost atacate de un bărbat cu un cuțit în timp ce se îndreptau spre școală.

Laura Macovei,

Două eleve au fost atacate cu un cuțit în timp ce mergeau la școală. Una dintre ele a murit

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit polițiștilor, suspectul a ieșit dintr-un adăpost pentru refugiați din satul Illerkirchberg, Germania, luni dimineață și le-a atacat pe cele două eleve, informează  BBC.

Una dintre fete a murit

Din cauza leziunilor grave suferite, fata de 14 ani a murit ulterior la spital.

Citește și: Două plicuri suspecte la Ambasada Ucrainei din București. Echipele antitero, la fața locului. Anunțul SRI

Suspectul care a fost deja arestat este un bărbat în vârstă de 27 de ani, despre care spune că este un solicitant de azil din Eritreea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ofițerii au percheziționat o clădire din apropiere și l-au găsit pe acesta cu un cuțit pe care îl suspectează că l-a folosit ca armă a crimei. De asemenea, au mai fost reținuți și alți doi bărbați.

Citește și: De nedescris: Părinții unui bebeluș grav bolnav refuză donatorii de sânge vaccinați

Suspectul se află la spital sub paza poliției, unde este tratat pentru o rană nespecificată.

Descoperire macabră într-o stațiune de schi din Germania! Un copil născut de câteva ore a fost găsit fără viață într-o pădure

Scene de groază într-o pădure din districtul Traunstein, Germania, în apropierea stațiuni de schi Ruhpolding. Un trecător a cadavrul unui nou-născut, care zăcea în spatele unui zid, pe o cărare ce duce spre lacul Förchensee. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru crimă.

Trupul neînsuflețit al bebelușului a fost găsit duminică, 4 decembrie 2022, după-amiază, în jurul orei locale 12.20, iar o reconstituire inițială a polițiștilor a scos la iveală că nou-născutul fusese abandonat în pădure cu puțin timp înainte de a fi găsit. Băiețelului i s-a făcut imediat autopsia, existând indicii ale unei morți violente, notează jurnaliștii de la  Bild.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI