Close sidebar
Close sidebar

Două femei s-au bătut în fața secție de vot! Forțele de ordine au intervenit!

Incidentul s-a întâmplat în județul Caraș-Severin, conflictul izbucnind în momentul în care o femeie a filmat-o pe cealaltă cu telefonul.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primul conflict violent de la aceste alegeri locale s-a petrecut între două femei, în comuna Zorlențu-Mare, din județul Caraș Severin, în fața unei secții de votare, a relatat Antena 3. Se pare că cele două se cunoșteau și erau certate de mai multă vreme.

Scandalul a început în momentul în care una dintre ele a filmat-o cu telefonul pe cealaltă. În imagini se vede cum femeile se îmbrâncesc, oferind un spectacol pe cinste pentru sătenii aflați la coadă la vot, care au început și ei să filmeze incidentul.

Citeste si: Miss Bikini care candidează la primărie este săracă lipită! Olivia Stan nu are bani nici să se întrețină! EXCLUSIV

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: El e primarul care candidează singur la alegeri de 12 ani! Pentru că nu are contracandidat, Marian Mușat are nevoie de un singur vot pentru a ieși din nou primar!

Citeste si: Politicianul care a bătut o femeie în stradă candidează la primărie! Judecătorii l-au achitat pe Jenor Beudean cu puțin timp înainte de alegeri!

Una din bătăușe este soția unui candidat la primărie

Se pare că una dintre protagoniste este chiar soția candidatului PNL din comună. Nu este, însă, foarte clar, de la ce a pornit cearta dintre cele două.

Forțele de ordine prezente la secția de votare au stins repede conflictul, astfel că scandalul nu a degenerat. Martorii scandalului au fost în număr de aproximativ 400, pentru că la țară lumea se grăbește să voteze la primele ore ale dimineții.

Totuși, s-a petrecut un fapt neobișnuit. Mai mulți oameni s-au așezat la coadă la 5 dimineață, cu două ore înainte de deschiderea secției de votare din comună.

Țăranii din Zorlențu Mare au relatat că mulți din cei așezați la coadă nu sunt de la ei din sat, pretinzând că aceștia au fost aduși la vot de contracandidatul primarul care a condus pînă acum localitatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI