Close sidebar
Close sidebar

Doua handbaliste de la Magura Cisnadie, ranite intr-un accident produs pe DN 1 in judetul Sibiu

Doua brazilience, hanbaliste ale echipei Magura Cisnadie, au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs pe Drumul National 1 in judetul Sibiu de catre o olandeza care nu a acordat prioritate masinii cu care se deplasau cele doua jucatoare. Toate cele trei femei au fost transportate la spital cu multiple contuzii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au anuntat ca un accident rutier s-a produs, sambata, pe Drumul National 1, in apropiere de intrarea in municipiul Sibiu.

”Doua masini s-au ciocnit, pe fondul neacordarii de prioritate. Trei femei – doua dintre ele conducatoare auto si o pasagera, au fost ranite. Toate cele trei persoane sunt cetateni straini”, au precizat reprezentantii Politiei Judetene.

Surse oficiale au declarat, pentru News.ro, ca in masina condusa regulamentar se aflau doua brazilience, jucatoare ale echipei de hanbal Magura Cisnadie, iar cea de-a treia femeie, care a provocat acidentul, este o olandeza.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Cele doua jucatoare sunt Larissa Da Silva si Denoise Fachinello, cea din urma aflandu-se la volan.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au precizat ca toate cele trei persoane au fost transportate la spital cu multiple contuzii.

La Cisnadie se desfasoara, sambata, un turneu de pregatire la care participa patru dintre echipele din prima liga a hanbalului romanesc: Magura Cisnadie, Dunarea Braila, CSM Roman si Corona Brasov.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI