Close sidebar
Close sidebar

Două mașini ale Ambasadei Italiei din Grecia au fost vizate de dispozitive explozive

Două mașini ale Ambasadei Italiei în Grecia au fost vizate de dispozitive explozive vineri dimineață.

Diana Puiu,

Două mașini ale Ambasadei Italiei din Grecia au fost vizate de dispozitive explozive

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două autovehicule au fost distruse, vineri dimineață, în jurul orei locale 4.00. Acestea aparțineau Ambasadei Italiei în Grecia.
Un al doilea dispozitiv artizanal aflat în apropierea altor mașini nu a explodat. Polițiștii au deschis o anchetă.

Citește și: Atentat la Ambasada Italiei în Grecia: mașina prim-consilierului a explodat în parcare

"Urmăresc cu cea mai mare atenţie cazul, de asemenea prin intermediul ministrului de externe Antonio Tajani, care se duce astăzi la Atena" pentru a participa la o reuniune a responsabililor europeni ai Partidului Popular European (PPE)", a declarat ea.

Atena a condamnat ferm atacul și spune că asemenea acțiuni nu sunt acceptate. De cele mai multe ori, atentatele cu dispozitive incendiare artizanale au provocat adesea pagube, dar rareori victime.

Citește și: Pachete cu părți de animale au fost trimise prin poștă la mai multe ambasade ucrainene

Mai multe pachete cu părți de animale au ajuns prin poștă la ambasade ucrainene

După o serie de scrisori-bombă care au fost trimise la mai multe locații din Spania, inclusiv ambasada Ucrainei din Madrid, acum mai multe pachete cu ochi de animale au ajuns la ambasade.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și:  O româncă a fost sechestrată și torturată de partener în Spania. Ambasada României a intervenit ca să o salveze

Pachetele au ajuns la  ambasadele Kievului din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia. Mai mulți specialiști îmbrăcați în costume de protecție chimică au ajuns la fața locului.

Citește și:  Explozie la Ambasada Ucrainei din Madrid

Explozie la Ambasada Ucrainei din Madrid

O explozie a avut loc miercuri la Ambasada Ucrainei din Madrid, a anunțat Ministerul spaniol de Interne, potrivit CNN. Oficialii au anunțat că un angajat al instituției a fost rănit. Explozibilul se afla într-un plic pe care l-a deschis angajatul rănit.

Citește și:  O tânără mama este acuzată că ar fi răpit fetițele de lângă tată. Bărbatul nu și-a mai văzut fiicele din anul 2015

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI