Close sidebar
Close sidebar

Doua persoane au fost ranite intr-o explozie din orasul prahovean Breaza. Casa a ars in proportie de 80%

Doua persoane au fost ranite intr-o explozie produsa marti dimineata intr-o locuinta din orasul prahovean Breaza. Deflagratia, cauzata cel mai probabil de o acumulare de gaze, a afectat casa in proportie de 80 la suta.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia, care nu a fost urmata de incendiu, s-a produs ca urmare a acumularii de gaze in bucataria unei case de locuit din Breaza, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae.

In urma deflagratiei, un barbat in varsta de 47 de ani a suferit un hematom, iar o femeie de 41 de ani are arsuri de gradul doi in zona mainilor si a picioarelor, a precizat sursa citata, potrivit News.ro.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Echipajele medicale de la SMURD si de la Serviciul de Ambulanta Prahova le-au acordat celor doi ingrijiri medicale la fata locului, apoi i-au transportat la spital.

In urma exploziei, casa a fost distrusa in proportie de 80 la suta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI