Close sidebar
Close sidebar

Douazeci de bombe din cel de-al doilea Razboi Mondial, descoperite langa un teren de sport din Galati

Douazeci de bombe de aruncator, din cel de-al doilea Razboi Mondial, au fost descoperite, joi, in localitatea galateana Fartanesti, in apropierea unui teren de sport, de catre o echipa de muncitori, acestea fiind preluate de pirotehnisti pentru a fi distruse.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, Eugen Chirita, a declarat ca bombele de aruncator au fost descoperite de o echipa de muncitori care lucra, joi, in localitatea Fartanesti, la o aductiune de apa, langa un teren de sport.

In urma sesizarii primite, pirotehnistii s-au deplasat la fata locului si au identificat 20 de elemente de munitie, bombe de aruncator, care dateaza din cel de-al doilea Razboi Mondial, pe care le-au ridicat si transportat la depozitul ISU Galati in vederea distrugerii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In judetul Galati, anul acesta, au fost gasite, in diferite imprejurari, aproximativ 70 de elemente de munitie, printre care si o bomba de aviatie de 90 de kilograme.

Sursa: News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI