Barbatul in varsta de 23 de ani pe nume Ryan, cunoscut si ca "Wibbo" este un tatuator amator din Marea Britanie care si-a tatuat numele pe corpul a 39 de foste iubite.
Dar ultimul tatuaj facut iubitei lui le intrece pe toate. Deasupra sprancenelor iubitei sale Kourtney el si-a scris atat numele cat si prenumele.
Cei doi sunt impreuna din luna februarie, de cand Ryan a iesit din inchisoare.
El fost inchis dupa ce a amenintat cu cutitul un taximetrist.
Intrebata de ce a facut acest lucru, tanara a declarat "Am facut-o pentru ca el este paranoic si a vrut sa ma insemneze. A crezut ca asa va pune pe fuga alti barbati. Chiar nu imi pasa ce spune lumea despre mine", relateaza The Sun.

Barbatul in varsta de 23 de ani pe nume Ryan, cunoscut si ca "Wibbo" este un tatuator amator din Marea Britanie care si-a tatuat numele pe corpul a 39 de foste iubite. Dar ultimul tatuaj facut iubitei lui le intrece pe toate. Deasupra sprancenelor iubitei sale Kourtney el si-a scris atat numele cat si prenumele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cei doi sunt impreuna din luna februarie, de cand Ryan a iesit din inchisoare. El fost inchis dupa ce a amenintat cu cutitul un taximetrist. Intrebata de ce a facut acest lucru, tanara a declarat "Am facut-o pentru ca el este paranoic si a vrut sa ma insemneze. A crezut ca asa va pune pe fuga alti barbati. Chiar nu imi pasa ce spune lumea despre mine", relateaza The Sun.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si