Close sidebar
Close sidebar

Dovada de dragoste ciudata. Un barbat si-a obligat iubita sa-si tatueje numele lui deasupra sprancenelor. 39 de foste iubite "ii poarta numele" barbatului

O tanara in varsta de 20 de ani din Marea Britanie a fost tatuata de catre iubitul sau, un artist amator. Acesta a vrut neaparat ca iubita lui sa isi arate afectiunea si i-a tatuat numele lui pe fata, deasupra sprancenelor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul in varsta de 23 de ani pe nume Ryan, cunoscut si ca "Wibbo" este un tatuator amator din Marea Britanie care si-a tatuat numele pe corpul a 39 de foste iubite.
Dar ultimul tatuaj facut iubitei lui le intrece pe toate. Deasupra sprancenelor iubitei sale Kourtney el si-a scris atat numele cat si prenumele.
Cei doi sunt impreuna din luna februarie, de cand Ryan a iesit din inchisoare. El fost inchis dupa ce a amenintat cu cutitul un taximetrist.
Intrebata de ce a facut acest lucru, tanara a declarat "Am facut-o pentru ca el este paranoic si a vrut sa ma insemneze. A crezut ca asa va pune pe fuga alti barbati. Chiar nu imi pasa ce spune lumea despre mine", relateaza The Sun.

Barbatul in varsta de 23 de ani pe nume Ryan, cunoscut si ca "Wibbo" este un tatuator amator din Marea Britanie care si-a tatuat numele pe corpul a 39 de foste iubite. Dar

ultimul tatuaj facut iubitei lui le intrece pe toate. Deasupra sprancenelor iubitei sale Kourtney el si-a scris atat numele cat si prenumele.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Cei doi sunt impreuna din luna februarie, de cand Ryan a iesit din inchisoare. El fost inchis dupa ce a amenintat cu cutitul un taximetrist. Intrebata de ce a facut acest lucru, tanara a declarat "Am facut-o pentru ca el este paranoic si a vrut sa ma insemneze. A crezut ca asa va pune pe fuga alti barbati. Chiar nu imi pasa ce spune lumea despre mine", relateaza The Sun.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI