Și-au petrecut vacanța de vară împreună, iar fanii sperau la un final fericit al relației lor. Vestea că s-ar fi despărțit i-a luat prin surprindere pe cei care îi îndrăgesc.

Cei doi au preferat să-și trăiască relația departe de lumina reflectoarelor, conform presei din Turcia. Nu se știe încă de ce s-au despărțit Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, dar această separare pare una definitivă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

"Inima rebelă" urmărește povestea remarcabilă a lui Yaman, care a fost răpit în copilărie și a ajuns să lucreze pentru banda care l-a răpit. El reușește să scape de cei care îl țin captiv și caută să-și construiască o viață nouă, mai bună, alături de cei trei prieteni ai săi.

Muncesc din greu și reușesc să lase în urmă trecutul întunecat. În ciuda tuturor greutăților, Yaman reușește cumva să-și păstreze sufletul pur și să nu cedeze lumii ”întunecate” în care trăiește iar viața tânărului se schimbă când o întâlnește pe Rüya, o fată frumoasă din altă clasa socială,

care trăiește în cartierul bogat al orașului.

Cum se împletesc viețile celor doi protagionisti în serial, puteți afla într-un nou episod al serialului "Inima rebelă", în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si