Close sidebar
Close sidebar

Dragostea de mama nu cunoaste limite. O femeie i-a donat doua organe baietelului de 4 ani ca sa-i salveze viata

O mama si-a donat o parte din ficat si urmeaza sa ii doneze si un richini fiului ei in varsta de 4 ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Sarah Lamont este o mama din Marea Britanie care isi creste singura cei trei copii in varsta de 12, 10 si 4 ani.
Mezinul Joe s-a nascut cu rinischi polichistic, o afectiune care duce in timp la marirea organelor si deteriorarea lor. La cateva saptamani dupa ce s-a nascut, medicii i-au scos acestuia rinichii si a fost trecut pe dializa.
Anul trecut medicii au descoperit ca afectiunea rinichilor i-a afectat si ficatul, iar micutul risca o hemoragie care putea sa ii provoace moartea.
Mama sa nu a stat pe ganduri si in urma cu 11 zile i-a donat fiului o parte din ficatul sau, urmand ca la sfarsitul acestui an sa ii doneze si un rinichi.
Mama si copilul au fost internati pentru transplant in doua spitale diferite, aflate la o distanta de trei mile unul de celalat. La trei zile dupa operatia care a durat 8 ore, Sarah a plecat de la spital in pijama si in papuci de casa pentru a-si vizita baietelul.
Desi avea dureri mari, a rugat o asistenta sa ii scoata perfuzia, a luat un taxi si a plecat in graba pentru a-l vedea pe Joe.
Cei doi se simt bine, iar organismul micutului nu da semne ca ar respinge ficatul primit de la mama sa, scrie Metro.
Asta a fost primul pas pentru a-mi vindeca baietelul. Mai are nevoie de un rinichi si va putea sa fie ca si copiii de varsta lui.
Determinarea femeii de a-si salva fiul i-a impresionat pe  medici.

Sarah Lamont este o mama din Marea Britanie care isi creste singura cei trei copii in varsta de 12, 10 si 4 ani. Mezinul Joe s-a nascut cu rinischi polichistic, o afectiune care duce in timp la marirea organelor si deteriorarea lor.

La cateva saptamani dupa ce s-a nascut, medicii i-au scos acestuia rinichii si a fost trecut pe dializa. Anul

trecut medicii au descoperit ca afectiunea rinichilor a dus si la  imbolnavirea  ficatului, iar micutul risca o hemoragie care putea sa ii provoace moartea.

Mama sa nu a stat pe ganduri si in urma cu 11 zile i-a donat fiului o parte din ficatul sau, urmand ca in decursul acestui an sa ii doneze si un rinichi. Mama si copilul au fost internati pentru transplant in doua spitale diferite, aflate la o distanta de trei mile unul de celalat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La trei zile dupa operatia care a durat 8 ore, Sarah a plecat de la spital in pijama si in papuci de casa pentru a-si vizita baietelul. Desi avea dureri mari, a rugat o asistenta sa ii scoata perfuzia, a luat un taxi si a plecat in graba pentru a-l vedea pe Joe. Cei doi se simt bine, iar organismul micutului nu da semne ca ar respinge ficatul primit de la mama sa, scrie Metro.

"Asta a fost primul pas pentru a-mi vindeca baietelul. Mai are nevoie de un rinichi si va putea sa fie ca si copiii de varsta lui" a declarat Sarah. Determinarea femeii de a-si salva fiul i-a impresionat pe  medici.

Sursa foto: Cascade News

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI